Oplev den ultimative smartphone-oplevelse med iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro er udstyret med et avanceret kamerasystem, der tager dit fotospil til nye højder. Den tredobbelte kamera-opsætning med ultra-vidvinkel, vidvinkel og teleobjektiv giver dig mulighed for at indfange dine motiver fra enhver vinkel. Den forbedrede Night Mode og 4K Dolby Vision-video op til 60 fps sikrer, at dine billeder og videoer altid kommer til at se fantastiske ud, selv i svagt lys. Desuden understøtter iPhone 12 Pro HDR med Dolby Vision, HLG og HDR10, så du kan nyde dine optagelser i levende farver og med imponerende detaljer.

Kraftfuld ydeevne og lynhurtig 5G-forbindelse

iPhone 12 Pro er udstyret med en kraftfuld A14 Bionic-chip, som giver en lynhurtig ydeevne. Chippens avancerede processorkraft betyder, at du kan multitaske mellem krævende apps og spil uden at mærke nogen forsinkelse. Derudover understøtter iPhone 12 Pro 5G-netværket, så du kan nyde lynhurtig internetforbindelse på farten. Kombinationen af den kraftfulde processor og 5G-forbindelsen giver dig en ultimativ smartphone-oplevelse. Læs mere om, hvordan du kan udnytte iPhone 12 Pro’s fulde potentiale i vores guide til iPhone 12 Pro.

Elegant design med robust, vandafvisende konstruktion

iPhone 12 Pro er designet med et elegant, minimalistisk udtryk, der kombinerer høj kvalitet med en robust og vandafvisende konstruktion. Dens aluminiumsramme og glasfront giver en solid og slidstærk følelse, samtidig med at den fremstår raffineret og tidløs. Desuden er enheden IP68-certificeret, hvilket betyder, at den kan modstå nedsænkning i vand op til 6 meter i op til 30 minutter, så du kan føle dig tryg ved at bruge den i forskellige miljøer. Det elegante design parret med den høje modstandsdygtighed gør iPhone 12 Pro til en smartphone, der kombinerer stil og funktionalitet på fornem vis.

Avanceret ansigtsgenkendelse og sikker adgang

iPhone 12 Pro er udstyret med den nyeste teknologi til ansigtsgenkendelse, som giver dig en sikker og intuitiv måde at låse din telefon op på. Face ID bruger avanceret maskinlæring til at genkende dit ansigt, selv i mørke eller ved forskellige vinkler. Teknologien er ikke bare hurtig og præcis, men også meget sikker, da den beskytter dine personlige data bag et lag af kryptering. Med Face ID kan du nemt og sikkert tilgå dine apps, foretage betalinger og meget mere – alt sammen med et enkelt blik på din telefon.

Trådløs opladning og lang batterilevetid

Med iPhone 12 Pro får du en fremragende batterilevetid, så du kan bruge din telefon i løbet af dagen uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm. Telefonen understøtter også trådløs opladning, så du nemt kan oplade den ved at placere den på en trådløs oplader. Det gør det endnu nemmere at holde din iPhone 12 Pro kørende, uanset hvor du befinder dig.

Integreret AR-oplevelse for en ny dimension af interaktion

Med iPhone 12 Pro får du adgang til en integreret AR-oplevelse, der tager din interaktion med enheden til et nyt niveau. Kameraet, skærmen og A14 Bionic-chippen samarbejder for at give dig mulighed for at opleve din omverden på en helt ny måde. Du kan placere virtuelle genstande i din fysiske verden, interagere med dem og udforske dine omgivelser på en mere intuitiv og engagerende måde. Denne AR-funktionalitet åbner op for en verden af muligheder, hvor du kan visualisere, designe og udforske på en mere naturlig og imponerende måde.

Personlig tilpasning af din iPhone 12 Pro

Med iPhone 12 Pro har du mulighed for at tilpasse din smartphone til dine personlige præferencer. Du kan vælge mellem forskellige baggrunde og temaer, så din iPhone 12 Pro afspejler din egen stil og personlighed. Derudover kan du justere ikonernes udseende og placering, så din startskærm er organiseret på en måde, der passer dig. Desuden giver Siri-funktionen dig mulighed for at styre din iPhone med stemmekommandoer, så du kan betjene den uden at røre ved skærmen. Tilpasningsmulighederne gør, at din iPhone 12 Pro bliver et endnu mere personligt og intuitivt redskab i din hverdag.

Effektiv multitasking og produktivitet på farten

iPhone 12 Pro er udstyret med den kraftfulde A14 Bionic-chip, der giver dig den nødvendige ydeevne til at håndtere flere opgaver samtidigt. Multitasking er en leg, hvor du kan skifte hurtigt mellem apps, redigere dokumenter og holde styr på din kalender, alt sammen på den store Super Retina XDR-skærm. Med 5G-understøttelse kan du også arbejde effektivt på farten, hvor du får adgang til hurtig internetforbindelse, uanset hvor du befinder dig. iPhone 12 Pro er den perfekte ledsager, der hjælper dig med at holde styr på din travle hverdag og øge din produktivitet.

Nem synkronisering på tværs af Apple-økosystemet

Med iPhone 12 Pro oplever du en sømløs synkronisering på tværs af hele dit Apple-økosystem. Dine data, dokumenter og medier synkroniseres automatisk mellem din iPhone, iPad og Mac, så du altid har adgang til dine ting, uanset hvilken enhed du bruger. Derudover kan du nemt dele indhold mellem dine enheder og udnytte funktioner som Handoff, der lader dig fortsætte en aktivitet på tværs af dine enheder. Denne integration giver dig en effektiv og sammenhængende oplevelse, hvor dine Apple-produkter arbejder sammen som én enhed.

Fremtidssikret platform med løbende software-opdateringer

iPhone 12 Pro er udstyret med Apples seneste A14 Bionic-chip, som giver enestående ydeevne og effektivitet. Denne kraftfulde platform sikrer, at din iPhone 12 Pro kan håndtere selv de mest krævende opgaver i mange år fremover. Derudover sørger Apples løbende software-opdateringer for, at din enhed altid kører den nyeste og mest sikre version af iOS, hvilket garanterer, at du får den bedst mulige oplevelse, uanset hvor længe du ejer din iPhone 12 Pro.